EOFurniture Company is het filiaal van Liaoning EO Technology Co., Ltd, een particulier bedrijf sinds 2002 in Shenyang. We hebben dat onze broerfabriek tot ons hoofdbedrijf behoort, die ons kan helpen het meubilair te produceren zoals ons ontwerp of onze klant nodig heeft. Wij bieden one-stop-koopservice. EOFurniture bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van meubels en we kunnen uitstekende diensten bieden tijdens het hele proces van onze samenwerking met onze klanten. Al onze producten worden vervaardigd volgens de normen van ISO9001: 14001, en hebben de certificeringen van CE, ROHS uitgegeven. We hebben strikte controle van productie tot kwaliteitscontrole.

a.jpg

Ons belangrijkste product omvatte het bed, bank, tafel, stoel, kast, ondertussen kunnen we ook de decoraties voor hierboven aanbieden, dus zoals de bedhoes, bankhoes, kussenhoes, tafelkleed enzovoort.

Met de concurrerende prijs en betrouwbare kwaliteit, vestigen wij langdurige zakelijke relatie met zoveel klanten van over de hele wereld. Onze belangrijkste markt voornamelijk geconcentreerd in Amerika, Rusland, Spaans, Brazilië, Korea en ga zo maar door.

Onze service, "uw tevredenheid is ons doel" Dit is de slogan die we elke dag moeten uitschreeuwen is de ochtendvergadering die ook diep onder de indruk is in onze gedachten. We kunnen dus warme en effectieve communicatie bieden met onze klanten op basis van hun verschillende karakter en elk jaar zullen we vele meubeltentoonstellingen in de wereld bijwonen om meer te weten te komen over de nieuwe en trend van het ingediende en meer kans hebben om te weten dat de klant face-to-face nodig heeft.

Als u meubels nodig heeft, is EO uw beste keuze.