Gemeenschappelijke stoelen

- Oct 30, 2017-

Koffiestoel

De Koreaanse ontwerper Sunhan Kwon ontwierp een koffiekopstoel (koffiestoel), het stoelrugontwerp in een koffiekopje, het handvatgedeelte van de beker kan worden gebruikt om kleding, tassen en andere dingen op te hangen. Er zijn drie kleuren zwart, wit en bruin, die geschikt zijn om in cafés te plaatsen.

Fauteuil

Er is een algemene naam voor de achterstoel van de armleuning, behalve de stoel, de bovenkant, de rest heet de fauteuil. Het ontwerp en de decoratie heeft een eenvoudige en complexe, vaak en salontafel met een complete set, voor vier stoelen twee plaatsen in de hal tussen de twee zijden, voor de symmetrische display.

Massage stoel

Het massagestoelprincipe imiteert de kunstmatige massage, maar het gebruikt de mechanische rollende kracht en de mechanische dwangkracht om de massage voort te zetten. Massagestoel kan worden gebaseerd op de lichaamskromme langs de wervelkolom met behulp van schommel, vingerdruk, knijpen, wrijven pushen en andere massagemethoden voor diepe massage. Wanneer mensen in een massagestoel zitten om te genieten van de ontspanning van het hele lichaam, is het alsof iemand terug is, wrijvend op de schouders.

Schommelstoel

Het bovenste deel en de algemene stijl van de stoel is niet veel verschil, maar het zitvlak heeft een soort van naam "stelpenbeen", het scharniergedeelte, zodat de stoel van het menselijk lichaam naar links en rechts kan draaien. De leeftijd van de draaistoel is niet te vroeg, is het Chinese meubilair vroeg absorberen buitenlandse stijl van een stoel.

Schommelstoel

Een stoel die heen en weer kan slingeren. "Het verhaal van de Afrikaanse nachtclub Sheikh": "Nadat hij ons de hand heeft gegeven, zit hij in een schommelstoel," zei Hanno. "Een onderzoek toont aan dat het ritme van de meest waarschijnlijke slaap vergelijkbaar is met de hartslagfrequentie, 67 keer per minuut. Het is gebaseerd op de resultaten van het onderzoek en de ontwikkeling van het schommelingsbed naar 5 centimeter zwaaien, geleidelijk vertraagd en stop ten slotte automatisch met slingeren.