Hoe een bureau te kiezen

- Oct 30, 2017-

Bij het kiezen van een tabel, omdat de kleurverandering klein is, zal alleen de bureaubladkleur een kleine verandering ondergaan, dus bedenk en decoreer collocatie met minder zorg, maar er zijn nog steeds een aantal belangrijke principes die in aanmerking moeten worden genomen:

1. Verschillende industrieën

Wat is de bedrijfsdoelstellingen van het bedrijf, is de eerste die het project in overweging moet nemen, als de meeste medewerkers van het bedrijf soortgelijk werk doen, dat wil zeggen, functies kunnen kopen die vergelijkbaar zijn met het bureau, zoals het bureau van een transactiegenoot hoeft niet zo te zijn complexe, reclamebedrijven omdat het bedrijf complexer is. Een bureau, zoals een tekenafdeling, die verschillende functies biedt aan werknemers van verschillende posities, heeft mogelijk een grotere desktop nodig in plaats van een betere tafel.

2. Opslagfunctie

De ontvangstfunctie van de tafel is persoonlijk, daarom is het meer noodzakelijk om rekening te houden met de persoonlijke functie-eisen van de werknemer, zoals de noodzaak om meer informatiepersoneel op te nemen, kunt u overwegen hem twee laden te laten hebben aan de rechterkant (twee grote), in plaats van de juiste drie laden (twee kleine), dus het werk zal meer nuttig zijn. Bovendien, als de tafelvoet van de aanschaftafel hoger is, zal de opslagruimte worden verminderd, moet de aanschaf niet onvoorzichtig zijn.

3. Lijnconfiguratiefunctie

Een goed bureau naast de ruimte voor informatieproducten moet worden overwogen, er moet voldoende ruimte zijn, inclusief horizontale en verticale lijnopslag om lijnblootstelling te voorkomen, maar houd er ook rekening mee dat de hoogspanningsvoeding en informatielijnen moeten worden geïsoleerd, om magnetische interferentie veroorzaakt door het verlies van gegevens te voorkomen.

4. Detailontwerp

De voorkant van de tafel moet een slank hypotenusa-ontwerp hebben, of een kwartrond ontwerp, om te voorkomen dat het traditionele haakse ontwerp de handelleboogbloedvaten van de ziekte onderdrukt. Het ontwerp van de tafel heeft het punt van gedachte-uitbreiding bereikt, het personeel aan de tafel hoeft niet te zitten, er zijn veel banen om op te staan, zoals full-time vragen, afbeeldingen en ander werk hebben natuurlijk een hogere desktop nodig. Bovendien is het materiaal niet langer beperkt tot een staal, een verscheidenheid aan materialen zoals gehard glas, leer, hout, aluminium legering om het bureau te voegen om de grotere te veranderen, presenteert ook een meer levendige uitstraling.