Office sofa aankoop common sense

- Jan 27, 2018-


1, de vorm van de Bank. De vorm van de Bank moet goed geproportioneerd, de grootte van het passende niveau, het weefsel geen significante kleur, er zijn artikelen, zoals stof bloem-vormige patroon symmetrisch moet zijn. Weefsel zonder beschadigingen, vlekken, jumper en andere gebreken. Sutuur (geologie) zonder jumper of float lijn. Blootgestelde schuim nagels moet overzichtelijke, geen losse knock uit de verf en andere gebreken.

2, een houten bank houten delen. Een houten bank houten onderdelen vereisen geen scheuren, losse; oppervlakte coating glad en plat, soortgelijke kleur, geen verf vergieten fenomeen.

3, de structurele sterkte van de Bank. Wanneer u koopt, u kunt de armleuning van Bank arm, de rugleuning zonder losheid of lawaai, raken de achterkant van de site, de zetel van de Bank, de druk van elke druk 2 of 3 keer, voelen glad, geen wrijving voorjaar geluid, en met het gevoel van druk, om te beoordelen of de dus FA seat aanhoudende langdurige druk op het lichaam.

4, lederen sofa leer materialen eisen. Normen in de industrie: de standaard all-leerbank producten naast de sofa zetel bodem, de verschijning van natuurlijke dierlijke leder worden gebruikt om te dekken. Het nominaal lederen sofa product bepalingen gebruiken natuurlijke dierlijke leder te dekken van de voorzijde van de Bank, de voorkant van de rugleuning, de bovenste rugleuning en de binnenkant van de armleuning en de bovenste armsteun.

5, de belangrijkste grootte van de Bank eisen. QB / T1952.1-2003 "Software meubilair Sofa" industriestandaarden: sofa zithoogte is 360mm ~ 420mm; diepte van de stoel is 480mm ~ 600mm; armleuning hoogte minder dan of gelijk aan 250mm. Terug hoogte groter is dan of gelijk is aan 600mm. Deze belangrijkste dimensies zijn voornamelijk om te voldoen aan de basisvereisten van gebruik.