Hoe een comfortabele Cafe Seat kopen

- Mar 07, 2018-

In de huidige informatie worden internetcafes de belangrijkste locatie voor informatie-uitwisseling, waar mensen stromen, de hogere eisen voor tafels en stoelen, tafels en stoelen voor uw aankoop van meubelfabrikanten om de volgende suggesties te geven.

De hoogte van de achterkant van de internet cafe stoelen en stoelen is verdeeld in twee hoge rug en lage rug, de stoel is over het algemeen 110 cm lage rug, is meer geschikt voor de meeste soorten hoogte. Over de diepte van de stoel, anders dan formele gelegenheden moet worden correct zitten, internetcafes in de omgeving, zittend geen eisen, moeten proberen alvorens de diepte van de stoel te kopen. Internetcafestoelen zijn over het algemeen radiaal, omdat internet lang kan duren, nadat mensen op de achterkant van de persoonlijke stoel gemakkelijker het gevoel van comfort hebben kunnen brengen, wat ook moet worden overwogen in het kader van internetcafé-exploitanten.

Internetcafés hebben armsteunstoelen, armleuningen en stoelen die de algemene stoel plat maken, na een lange tijd online, geven mensen een rustplatform om het ongemak van het lichaam te verlichten. Het zitvlak en de rugleuning zijn in principe meer dan negentig graden, des te meer de meer comfortabele hoek, maar rekening houdend met de beperkte ruimte in de internetcafes, kan de stoel op een gematigde kanteling worden gekanteld. Er is stabiliteit, omdat het verkeer groot is, de stoel meer schade lijkt te vertonen, de stabiliteit een punt van zorg is geworden voor de operatoren. Eindelijk, de zachtheid, krijgen meer comfortabel om te zitten, maar ook gemakkelijker om klanten te trekken.