Onderhoudstafels Zitstips

- Mar 06, 2018-

Internetcafes zijn het product van de ontwikkeling van het internet, maar ook een onmisbare informatiemaatschappij, een openbare plaats, cafétafels en stoelenfabrikanten om het comfort van gebruikers te garanderen, vooral wanneer internetcafé-exploitanten cafés met onderhoudstips delen.

Veel exploitanten van internetcafés om ervoor te zorgen dat de gebruiker comfortabel internettoegang heeft, worden dicht bij de muur van het internetcafé geplaatst, in feite niet zo goed. Internet cafe tafels en stoelen fabrikanten suggereren dat de operator bij het plaatsen van de stoel, met de muur om 0,5-1,0 cm te houden, zodat de stoel zowel schoon, maar ook om de muur te beschermen. Zitplaatsen in internetcafé's moeten direct zonlicht vermijden, maar de locatie van het internetcafé bij het raam is moeilijk om aan deze eis te voldoen, dus u kunt semi-transparante tule gordijnen gebruiken om de zon te scheiden.

Om de gezondheid van het interieur en de zitplaatsen van internetcafes te garanderen, bevelen internetcafétafels en stoelenfabrikanten aan dat internetcafé-operators om de week een schoonmaakbeurt uitvoeren, met name de armleuningen, rugleuningen en spleten van de zitting, maar ook om te vegen met een doek om stof te vermijden depositie fouling, invloed op de internetervaring van de gebruiker. Reinig het zitvlak niet met een borstel tijdens het reinigen, dus maak de stof gemakkelijk kapot boven de stof, maar verklein ook de levensduur.