De keuze van prachtige garderobe als geheel

- Mar 12, 2018-

Kijk eerst naar de plaat. Plaat is het belangrijkste onderdeel van het totale garderobe materiaal, de kwaliteit ervan bepaalt rechtstreeks het niveau van de productkwaliteit. Markt met meer platen zijn vezelplaat (MDF), spaanplaat en triplex drie.

High-end hele garderobe maakt voornamelijk gebruik van melamine-MDF MDF, die vochtbestendige, goede combinatie van interne, zure en alkali, goede vlamwerende voordelen heeft.

Ten tweede, kijk naar hardware. Of de schuif vloeiend is, of het gemakkelijk is om te duwen en trek de sleutel naar de selectie. Ervaar het glijdende effect voorzichtig, een goede schuifdeur glijden geen geluid, zei dat de wrijving tussen het onderwiel en de baan erg klein is, minder slijtage, langere levensduur. Ten tweede, let op de metalen schuifdeur, de algemene kwaliteit van de aluminiumlegering beter.

Ten derde, kijk naar het ontwerp. Goede algemene garderobe kast is meestal een combinatie van verschillende sub-kast kan worden aangepast aan de werkelijke situatie van klanten, laden en planken zijn vrij om te veranderen. Om iedereen er echter aan te herinneren dat bij het voorbereiden van het inbouwen in de muurkast, u een specifieke locatie thuis moet instellen en vervolgens de grootte wilt meten.

Ten vierde, kijk naar ambacht. Om het uiterlijk van de deur te zien, zijn de randen van de kast, enz., Netjes en soepel. Rand kast met behulp van de machine uiterlijk plat, soepel aanvoelt, zullen dergelijke producten niet op de lange termijn gebruik van kunststof, blaarvorming en vervorming openen.

Ten vijfde, kijk na de verkoop. Goede service maakt deel uit van de productwaarde. Veel kleine fabrieken hebben zeer lage prijzen, maar de garantieperiode is kort of er is geen garantie. Zodra een probleem is opgelost, is het moeilijk om een redelijke oplossing te krijgen. Daarom moeten consumenten vragen stellen, zoals productgarantie bij het plaatsen van de bestelling.