De classificatie van theetafel

- Oct 30, 2017-

Marmeren koffietafel

Onzichtbare pot Water Marmer theetafel functies: In het geval van de kachel, direct in het opgegeven bereik van water, kan het paneel werken in het geval van water, super stom, warm, geen lekkage, niet barsten, beknopte gezondheid, veiligheid meer praktische ! Pot water controlesysteem is volledig intelligent, de standaard is automatisch kokend water, kan automatisch de isolatie ingaan, kan ook halverwege handmatige isolatie, 30 seconden van de pot om automatische uitschakeling te detecteren, de isolatiefase ingaan na twee minuten automatische uitschakeling speciale functies. Echt energiebesparend intelligent praktisch effect. Theepaneel voor hoogwaardig natuursteen Seiko-slijpen. De algehele nobele gulle, veilige meer praktische.

Houten koffietafel

Houten koffietafel natuurlijke materialen, resulterend in een nauw gevoel met de natuur, milde Toon, uitstekende afwerking, geschikt voor de rustige sfeer van de sofa meubels matching.

Glazen salontafel

De glazen tafel is verdeeld in twee soorten, een soort is het hete buigende glas, de hoge temperatuur hete buiging na het temperen, heeft de sierlijke radiale vorm, de salontafel is alles van het glas; de andere is de tafel voor het gehard glas, aangevuld met de modellerende chique imitatie gouden galvanische fitting, evenals de elektrostatische spuiten stalen buis, het roestvrijstalen en dergelijke chassis, elegante luxe, de glazen tafel is ook de vorm van een thee tafel zien we meestal alleen een vierkante theetafel en rechthoekige theetafel, ronde theetafel of andere vorm van de theetafel is over het algemeen zeldzaam. Vanwege de verscheidenheid van glas, zodat het kan worden gemaakt van de salontafel zal worden gediversifieerd. Zoals: De volgende tabelafbeelding.