Soorten enkele opvouwbare Daybed-opties voor het opklapbed Daybed

- Mar 13, 2018-

Enkele opklapbare slaapbanken:

1, tweevoudig. Twee-voudige slaapbank in termen van ontwerp of gebruik zijn de meest eenvoudige, komt ook vaker voor in de markt. Dit bedframe voor een slaapbank en het bed is als een geheel verbonden, slechts vier blootgestelde diagonale poten, mooier. Meestal gewoon een gewone bank, tot de noodzaak om te gebruiken, zolang de bank tegendruk kan worden omgezet in een bed, erg handig.

2, drie keer omdraaien. Nu populaire drie flip-stijl heeft een zekere innovatie op basis van traditionele, met een grote hoge dichtheid dikke spons verpakt, gevouwen als drie nette tofu blok, als een fijne enkele bank, is uitgebreid Een dikke spons bed. Deze slaapbank heldere kleuren, hoekig, stijl is meer modern, meestal single, geschikt voor jonge mensen om te gebruiken.

3, gecombineerd. Combinatie slaapbank, in feite, vanuit het oogpunt is een combinatie van een hoekbank, sommige zijn samengesteld uit twee exact dezelfde halfronde sofa, terwijl anderen zijn samengesteld uit verschillende vierkante bank. Na de combinatie kan deze combinatie hoekbank worden omgezet in een compleet bed, maar ook met een bed en bed leuningen. Dit is een kleine verandering om het meeste bed te zien als een slaapbank, maar vanwege zijn grootte, wordt het als de meest lastige om te gebruiken geschat.

4, "lui" type. "Lazy" slaapbank is eigenlijk een grote zak, de jas kan polyester doek, katoenen doek, suède, pluche, enz. Zijn, waar de hoes is gemaakt van ademend en goede niet-geweven hoes, gevuld met high-density poly stupid Vinyl deeltjes (ook bekend als piepschuim deeltjes). Deze slaapbank is niet kiel, moet tegen de muur staan, als hij op de grond wordt gelegd, wordt het een eenvoudig bed. Je onderschat het doek niet Oh, je gaat nonchalant naar 'lichaam', het geeft je een 'warme knuffel', omdat het zachter is dan de gemiddelde huishoudelijke artikelen. En het is de voering die eruit gehaald kan worden, gemakkelijk te reinigen. Deze "luie" slaapbank is ideaal voor jonge mensen die alleen wonen, niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk te verplaatsen, de prijs is zeer betaalbaar.